Tube de rallonge NewStar pour support de bureau
zoom
zoom
Afbeelding

FPMA-D935POLE Tube de rallonge NewStar pour support de bureau

Le FPMA-D935POLE est un pilier de 70 cm de haut pour les supports de bureau FPMA-D935 & FPMA-D935D.
Wanneer een monitorarm een hoger bereik dan 45 cm nodig heeft, dan is dit product ideaal. Met deze 70 cm paal van NewStar, model FPMA-D935POLE, vervangt u de standaard meegeleverde paal van 40 cm. Hierdoor kunt u het hoogtebereik van de arm en het scherm aanzienlijk vergroten. Met een hogere staander is het tevens mogelijk meerdere schermen boven elkaar te monteren. Deze staander is ook aan een plafond te monteren zodat een plafondmontage ontstaat. Inkorten van de paal is gemakkelijk uit te voeren. Deze paal kan gebruikt worden voor de volgende bureausteunen: FPMA-D935 en FPMA-D935D. De diameter van de zilveren paal is 3,5 cm. De staander wordt zonder arm geleverd.
En lire plus

Caractéristiques

Général
Support de bureau
:
Pince


Fonctionnalité
Type
:
Fixe

Hauteur
:
70 cm

Réglage de la hauteur
:
Manuel


Informations
Référence
:
FPMA-D935POLE

EAN
:
8717371444433

Couleur
:
Argent

Garantie
:
5 ansInformations produit

Wanneer een monitorarm een hoger bereik dan 45 cm nodig heeft, dan is dit product ideaal. Met deze 70 cm paal van NewStar, model FPMA-D935POLE, vervangt u de standaard meegeleverde paal van 40 cm. Hierdoor kunt u het hoogtebereik van de arm en het scherm aanzienlijk vergroten. Met een hogere staander is het tevens mogelijk meerdere schermen boven elkaar te monteren. Deze staander is ook aan een plafond te monteren zodat een plafondmontage ontstaat. Inkorten van de paal is gemakkelijk uit te voeren.

Deze paal kan gebruikt worden voor de volgende bureausteunen: FPMA-D935 en FPMA-D935D.

De diameter van de zilveren paal is 3,5 cm. De staander wordt zonder arm geleverd.


Documentation produit

Téléchargez la documentation produit disponible ici. Si vous avez d'autres questions, n'hésitez pas à contacter notre service clientèle et notre service d'assistance par courriel : info@newstar.eu.